ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Як погасити борг за виконавчим провадженням

Насамперед Ви маєте дізнатися, чи відкрито виконавче провадження відносно Вас як боржника. Це можна зробити за допомогою:

Ці сервіси допоможуть встановити, в якому відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження, його номер та іншу інформацію з виконавчого провадження.

 

Оплатити боргові зобов’язання можливо:

1) У будь-якому відділенні банківської установи, Укрпошти, розрахувавшись карткою в терміналі на реквізити органу державної виконавчої служби. Реквізити відповідного відділу ДВС можна дізнатись безпосередньо у державного виконавця, в якого на виконанні перебуває виконавче провадження, або за посиланням https://bitly.su/65lRn3F;

2) звернувшись до Центру виконання рішень, який знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Ярослава Мудрого, 16;

3) онлайн:

4) за адресою в мережі інтернет https://asvpweb.minjust.gov.ua (за умови, що у Вас є постанова про відкриття виконавчого провадження), постанова містить ідентифікатор доступу у правому нижньому кутку тексту чи через QR-код, який знаходиться в лівому верхньому кутку постанови;

5) через веб-портал «Он-лайн будинок юстиції» (https://online.minjust.gov.ua/) у розділі «Послуги/Виконавчі провадження».

Завжди сплачуйте свою заборгованість вчасно

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.