Position: position5
Style: sp_xhtml outline
Position: position6
Style: sp_xhtml outline
Position: title
Style: sp_xhtml outline

 

Position: position1
Style: sp_xhtml outline

 

ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

Position: position2
Style: sp_xhtml outline
 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

Position: left
Style: sp_xhtml outline

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗМІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ:

10052023 23Робота з дітьми є однією з нелегких і відповідальних.  Особливо, коли мова йде про сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини - це ті родини, де батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків щодо дітей.
З метою реагування на повідомлення про неналежне виконання батьківських обов’язків багатодітної родини (з числа внутрішньо переміщених осіб) 08 травня 2023 року працівниками служби у справах дітей Зміївської міської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг»,  інспекторами ювенальної превенції відділу превенції Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області та поліцейським офіцером громади було здійснено виїзд в с. Таранівку. 
В ході проведеної роботи було з’ясовано проблемні питання родини, спільно обговорені шляхи виходу із складних обставин та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Також під час виїзду було відвідано родини, які перебувають на контролі служби у справах дітей. З батьками проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, адже  саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей.

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.