ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта — рішення Зміївської міської ради “Про затвердження Положення про порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі на території Зміївської територіальної громади”

Відповідно до статей 9, 13 Закону України “Про засади регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об'єднань, відділ земельних відносин та землевпорядкування Зміївської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення Зміївської міської ради “Про затвердження Положення про порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі на території Зміївської територіальної громади”, а також аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту акта.

Розробником проекту регуляторного акта є відділ земельних відносин та землевпорядкування Зміївської міської ради.

Основною метою проєкту є ефективне використання земельних ділянок, які знаходяться у комунальній власності територіальної громади, отримання додаткових надходжень до бюджету від оренди землі, сприяння розвитку малого підприємництва та приведення у відповідність із нормами Закону України “Про оренду землі”, передбачається привести відносини з оренди землі на території громади у відповідність до норм чинного законодавства, вдосконалення і визначення прозорого механізму розрахунку орендної плати залежно від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Проєкт регуляторного акта, аналіз його регуляторного впливу та м-тест розміщено на офіційній сторінці Зміївської міської ради в мережі Інтернет за адресою: http://www.zmiivmisto.gov.ua в рубриці “Регуляторна діяльність”.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акту надсилати в письмовому або електронному вигляді за адресою: 63404, м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9; електронною поштою за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Термін приймання пропозицій та зауважень становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу.

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.