ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Зміївська міська рада – ПЕРЕМОЖЕЦЬ обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Ефективна медицина у громаді»!

З огляду на те, що все більш актуальною для громади є необхідність поліпшення якості надання та доступності медичної допомоги населенню Зміївської територіальної громади, поліпшення матеріально-технічної бази закладу, створення необхідних умов для перебування пацієнтів та роботи медичного персоналу, підвищення престижу праці медичних працівників, покращення їх соціального та економічного становища. Зміївською міською радою було подано проєкт «Сучасний погляд на медичний простір» на обласний конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку «Ефективна медицина у громаді» у 2023 році.

Даним проєктом передбачено придбання медичного обладнання, медичних та офісних меблів для Амбулаторії загальної практики сімейної медицини у м. Зміїв для комфортного та максимально зручного перебування пацієнтів, які потребують медичної допомоги чи консультації.

Перемога у обласному конкурсі «Ефективна медицина у громаді» у 2023 році дозволить залучити на співфінансування цього проєкту кошти з обласного бюджету у розмірі 594 023,00 грн.

Впровадження проєкту сприятиме якісному наданню медичних послуг первинної допомоги в комфортних та зручних умовах, які відповідають європейським стандартам.

Нагадаємо, ремонт в амбулаторії в Змієві проводиться коштом Українського фонду соціальних інвестицій за рахунок міжнародних донорів. Загальна вартість робіт — понад 230 тисяч євро. Роботи мають завершитися у жовтні 2023 року

Щиро радіємо цій перемозі та розпочинаємо підготовку до реалізації поставлених цілей.

З інформацією про визначення переможців конкурсу можна ознайомитися на сайті Харківської обласної ради за посиланням: http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/26105-viznacheno-peremozhtsiv-oblasnogo-konkursu-razom-v-majbutne

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.