ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Соціальна програма професійної адаптації

завантаження 16022023 3Внаслідок ганебної збройної агресії проти України велика кількість наших громадян опинилася у важких життєвих обставинах та потребують соціальної, психологічної та професійної адаптації. Одним із шляхів досягнення соціальної єдності та зміцнення довіри у громадян є реалізація соціальних програм, що спрямовані на підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці. З цією метою держава надає право на безкоштовне відновлення фахових знань, перепідготовку та підвищення кваліфікації низки категорій громадян, в тому числі – внутрішньо переміщених осіб. Наразі, успішно діють програми навчання за ваучерами Центру зайнятості та навчання за Програмою професійної адаптації.

Міжгалузевий Інститут післядипломної освіти Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" має багаторічний досвід роботи в сфері післядипломної освіти (освіти дорослих). Інститут є провайдером освітніх послуг Центру зайнятості, Національної агенції України з питань державної служби та ін.
Міжгалузевий інститут післядипломної освіти НТУ «ХПІ» має необхідні ресурси та спеціально розроблені освітні програми, що спрямовані на розвиток фахових компетенцій, необхідних на ринку праці. До навчальних планів включено питання психологічної адаптації, практичні поради щодо пошуку роботи, працевлаштування та закріплення на новому робочому місці. Всі програми адаптовані для дистанційного синхронного формату, а заняття проходять у вечірній час – то ж, ми працюємо на всій території України!
Інформаційні матеріали про цей соціальний проєкт доступні для завантаження за посиланням: bit.ly/3YPMaCk).
Найближчим часом перед нами постане складна і відповідальна задача: післявоєнне відновлення нашої Батьківщини! Та цей процес не є можливим без міцного підґрунтя: оскільки в складних умовах розвитку економіки та мирного життя основним фактором, що забезпечує успіх, є інтелект і освіченість нації!
Відповідальні за зазначений проєкт фахівці готові відповісти на Ваші запитання електронною поштою або телефоном: +38 (050) 934-66-53 (Людмила Василівна). За Вашою згодою, вони можуть скорегувати фото на інформаційних матеріалах (наприклад, додати Вашу емблему, або додатковий текст).
 
Все буде Україна
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.