Position: position5
Style: sp_xhtml outline
Position: position6
Style: sp_xhtml outline
Position: title
Style: sp_xhtml outline

 

Position: position1
Style: sp_xhtml outline

 

ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

Position: position2
Style: sp_xhtml outline
 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

Position: left
Style: sp_xhtml outline

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Захищай своїх

zakhishchaysvoikhberezhitzhittyatazdorovyaНа адресу Міністерства культури та інформаційної політики України звернулось представництво дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні з проханням поширити ряд відеороликів під назвою «Захищай своїх» направлену на популяризацію щеплень в Україні.

Будьте ПРОІНФОРМОВАНІ і проінформуйте своїх близьких і знайомих. Бережіть життя та здоров'я!

Пропустили щеплення дитини через війну? Надолужте їх, як тільки опинитеся у відносній безпеці. Вакцинуйте дітей від кору, дифтерії, правцю, поліомієліту та інших небезпечних хвороб! Не відкладайте здоров'я на потім! Війна наближає хвороби до вас і вашої дитини. Вакцинуйте дітей від кору, дифтерії, правцю, поліомієліту та інших небезпечних хвороб! А себе та рідних - гарантованими державою вакцинами від COVID-19, дифтерії, правцю.

Бережіть життя та здоров'я! Відправляючи дитину до школи, подбайте про її здоров'я. Адже в колективі інфекції та віруси поширюються значно легше. Зробіть щеплення від кору, дифтерії, правцю, поліомієліту та інших небезпечних хвороб! Поліомієліт - високозаразний , викликає параліч і може призвести до смерті. Зараз в Україні спалах поліо, ліків проти цієї хвороби не існує. Єдиний захист - вакцинація.

Захистить свою дитину - зробіть щеплення від поліомієліту!

Кір - високозаразна і небезпечна хвороба, що швидко поширюється. Кір може спричинити запалення легенів та мозку і призвести до смерті. Спалахи кору циклічні і повторюються кожні 4-5 років. Новий спалах наближається! Захистіть дитину від кору - вакцинуйте!

Короткі відео за посиланням нижче:

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1Gbbn7Vc7bEVXB4ItmMvOyqkuMq8UuFPz чи https://cutt.ly/z9GBoth

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.