ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Шановні мешканці Зміївської теріторіальної громади!

10022023 116 та 17 лютого 2023 р. з 10.00 до 15.30 у приміщенні управління соціального захисту населення Зміївської міської ради за адресою м. Зміїв, вул. Гагаріна 22, каб. 105, Благодійним фондом «Карітас Харків» буде здійснюватися реєстрація на отримання грошової допомоги. 

Попередній запис проводиться за тел. 0574733311. 
Кошти надаються для забезпечення базових потреб для зимівлі в надзвичайних ситуаціях:
- внутрішньо-переміщеним особам (ВПО), що  прибули з окупованих територій або із зон ведення активних бойових дій після 24.02.2022р. та
- місцевим жителям Зміївської територіальної громади 
Зверніть особливу увагу, що реєстрація на допомогу відбувається тільки для певних категорій населення та наявності оригіналів необхідних документів.
Допомога спрямована на підтримку найбільш вразливих наступних категорій:
люди з інвалідністю I та II групи;
багатодітні сім’ї (3 або більше неповнолітніх дітей);
самотні батьки/опікуни, (які проживають разом з дітьми);
вагітні жінки та матері дітей до 3-х років;
важкохворі;
самотні люди похилого віку (понад 60 років).
Член родини може отримати грошову допомогу у розмірі 6 660 грн. на банківський рахунок     IBAN. Максимальна кількість: до 4-х осіб на родину. 
Грошова допомога надається лише тим: 
- хто НЕ ОТРИМУЮТЬ грошову допомогу за іншими програмами, 
- відповідають соціально-економічному та принаймні, одному із критеріїв вразливості.
Реєстрація буде здійснюватися соціальними працівниками благодійного фонду «Карітас Харків» тільки на    підставі Ваших оригіналів документів:
паспорт (якщо це картка, необхідно також витяг про місце реєстрації), 
ІПН (ІПН потрібен від усіх осіб домогосподарства, включно з дітьми), 
довідка     ВПО (для внутрішньо переміщених осіб), 
реквізити банківського рахунку у форматі IBAN, 
довідка про доходи за 2022 р (за можливості),
свідоцтво про народження дитини, 
документи, які підтверджують вразливості перераховані вище (посвідчення багатодітної родини, документ самотнього опікуна, документ, що підтверджує важку хворобу/інвалідність)
Заздалегіть приготуйте документи, вивантажте: з Додатку Приватбанка/іншого банка реквізити банківського рахунку у форматі IBAN, з Дії свою довідку про доходи за 2022 р. 
Ми піклуємося про Вашу безпеку та безпеку своєї мобільної бригади, яка Вас реєструє на допомогу, тому, здійснюємо виїзд до Вас тільки, якщо не було обстрілів у Харкові та Харківській області напередодні вночі та зранку перед нашим виїздом! Просимо Вас відноситися з розумінням, якщо виїзд скасовується.
У пункті реєстрації просимо Вас не скупчуватися на вулиці. У разі повітряної тривоги ми продовжуємо реєстрацію у бомбосховищі або припиняємо роботу.
Реєстрація не гарантує, що Карітас зможе надати вам допомогу; вона дозволяє «Карітас» визначити, чи відповідаєте ви вимогам. Після проведення відбору Ви отримаєте SMS- повідомлення про результати відбору.
Якщо у вас виникли запитання, пропозиція або скарга, просимо телефонувати на гарячу лінію МБФ «Карітасу України»     за телефоном: 0800 33 67 34
Ви також можете написати листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповнити спеціальну форму на сайті МБФ «Карітас України» (http://caritas.ua/sos/).
Ви можете зв’язатися з нами, надіславши нам електронний лист за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Чекаємо на Вас! Всім нам мирного неба!
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.