ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Рекомендації: як обрати безпечну дитячу іграшку

15122022 2Наближається день Святого Миколая – довгоочікуване та улюблене всіма дітками свято. І зранку 19 грудня всі малята будуть очікувати під подушками подарунки. Тому батькам як помічникам Святого Миколая рекомендуємо звертати увагу не лише на зовнішній вигляд іграшки чи її функціональність, а й на якість.

Вимоги до безпечності іграшок та їх обігу на території України встановлено Технічним регламентом, який розроблено на основі Директиви Європейського Парламенту та Ради про безпеку іграшок.

Купуючи іграшки, звертайте увагу:
- на присутність інструкції та інформації щодо безпечності іграшки;
- слова «Увага» та «Попередження» передують застереженням щодо використання іграшки. Це стосується і маленьких іграшок, що продаються без упаковки. Ознайомтеся, які попередження зазначив виробник.
- попередження щодо віку мають бути чітко видимі для споживача. Особливо будьте уважні, якщо купуєте товари через інтернет;
- інформація про товари надається державною мовою та може дублюватися іншими мовами.
Нагадуємо, що іграшка, яка пройшла процедуру оцінки відповідності технічним регламентам, позначена національним знаком відповідності.
Будьте уважні при виборі іграшок для Вашої дитини! Нехай іграшки завжди приносять Вашому малюку тільки радість і позитивні емоції.
 
 Управління Чугуївського району 
Головного управління Держпродспоживслужби 
в Харківській област
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.