ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Зміївське районне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Головного управління держпродспоживслужби в Харківській області

Відповідно до статті ЗО Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» №4004-ХІІ від 24.02.1994, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Зміївським районним управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області постійно проводяться перевірки суб'єктів господарювання по дотриманню карантинних заходів.

У лютому 2021 року проведено 45 перевірок суб'єктів господарювання на території міста Зміїв, в т.ч:

  • дошкільних закладів - 3;
  • заклади загальної середньої освіти - 4;
  • закладів громадського харчування - 4;
  • аптеки - 7;
    • об'єкти непродовольчої торгівлі - 9, виявлено порушень - 3;
    • об'єкти продовольчої торгівлі - 18, виявлено порушень - 5.

    З метою усунення порушень, за місяць, складено 2 протоколи про накладення штрафів за порушення карантинних заходів.

    Проведена перевірка 2 закладів громадського харчування в нічний час з представниками відділення поліції №2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області, порушень не виявлено.

У зв'язку із введенням карантину наголошуємо на утриманні від відвідувань місць потенційного скупчення людей, а саме громадського транспорту, об'єктів громадського харчування, ринків, непродовольчих магазинів тощо для недопущення захворювання.

Залишається необхідність неухильно дотримуватись соціальної дистанції, масочного режиму, регулярного миття рук з милом та обробки антисептиком.

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.