ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Слобожанською селищною радою розпочинається реалізація проекту - переможця обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2021 році «Рівні умови розвитку та освіти кожної дитини»

Проєкт направлений на забезпечення доступної і якісної освіти на всіх рівнях, через формування новітніх практик створення умов рівного доступу до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами Слобожанської та Зміївської територіальних громад, шляхом організації перевезення таких дітей до КУ «Зміївський інклюзивно- ресурсний центр» за заздалегідь узгодженим графіком, для отримання ними психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг.

Завдання проєкту «Рівні умови розвитку та освіти кожної дитини»:

  1. Оновити автомобільне оснащення закладів освіти, шляхом придбання шкільного автобусу для перевезень дітей з особливими освітніми потребами до КУ «Зміївський інклюзивно - ресурсний центр».
  2. Розробити та узгодити графік перевезень дітей з особливими освітніми потребами до КУ «Зміївський інклюзивно - ресурсний центр» та отримання ними психолого – педагогічних та корекційно – розвиткових послуг, наданих фахівцями центру.
  3. Підвищити рівень інформованості мешканців Слобожанської та Зміївської територіальних громад про можливості отримання якісних освітніх послуг дітьми з особливими освітніми потребами, які надаються КУ «Зміївський інклюзивно - ресурсний центр», шляхом проведення промоції реалізації та результатів проєкту. 

Загальний бюджет проєкту «Рівні умови розвитку та освіти кожної дитини» складає 1 950 000,00 грн., з яких 50% - кошти обласного бюджету та 50% - кошти селищного бюджету.

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.