ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Повідомлення про початок громадського обговорення проєкту Додаткового договору до Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

Рішенням ХХХVII сесії VIII скликання Зміївської міської ради «Про схвалення проєкту Додаткового договору про внесення змін до Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, безпосередньо пов`язаного з наданням первинної медичної допомоги №1 від 23.12.2022 року» від 26.01.2023 року №2622-ХХХVII-VIII було прийнято рішення про схвалення проєкту Додаткового договору про внесення змін до Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, безпосередньо пов`язаного з наданням первинної медичної допомоги №1 від 23.12.2022 року відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Проєкт додаткового договору до договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування, виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення безпосередньо пов`язаного з наданням первинної медичної допомоги був розроблений відповідно до вимог чинного законодавства України.
Згідно з статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення підготовлених проєктів договорів про співробітництво, за результатами якого буде винесено зазначені проєкти договорів для схвалення на розгляд ради.
У зв’язку збройною агресією проти України та введенням воєнного стану на території України, а також внесенням Зміївської територіальної громади до «Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)», на території України забороняється проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.
Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення проєкту додоткового договору до договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, безпосередньо пов`язаного з наданням первинної медичної допомоги проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.
Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій – 10 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.
Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Зміївської міської ради чи електронну адресу.
 
Адреса для листування: вул. Адміністративна, 9, м. Зміїв, Чугуївський район, Харківська область, 63404
 
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Телефон: (05747) 3-45-23
 
Додатки:  
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.