ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Повідомлення про початок громадського обговорення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

Рішенням ХХХII сесії VIII скликання Зміївської міської ради «Про надання згоди на організацію співробітництва Зміївської та Слобожанської територіальних громад» від 01.11.2022 року № 2540-ХХХII-VIII було прийнято рішення про надання згоди на організацію співробітництва Зміївської та Слобожанської територіальних громад у сферах захисту дітей, архівної справи, освіти, медичного обслуговування населення у формі делегування одному з об’єктів співробітництва виконання завдань з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».
Проєкти договорів про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань були розроблені відповідно до вимог чинного законодавства України.
Згідно з статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення підготовлених проєктів договорів про співробітництво, за результатами якого буде винесено зазначені проєкти договорів для схвалення на розгляд ради.
У зв’язку збройною агресією проти України та введенням воєнного стану на території України, а також внесенням Зміївської територіальної громади до «Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)», на території України забороняється проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.
Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.
Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій – 10 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.
Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Зміївської міської ради чи електронну адресу.
Адреса для листування: вул. Адміністративна, 9, м. Зміїв, Чугуївський район, Харківська область, 63404
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон: (05747) 3-45-23
Додатки:  
 
 
 

Проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.