ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Про початок громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва між територіальною громадою Зміївської міської ради та територіальною громадою Слобожанської селищної ради у формі делегування

Про початок громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва між територіальною громадою Зміївської міської ради та територіальною громадою Слобожанської селищної ради у формі делегування виконання окремих завдань 

З метою забезпечення спільних потреб жителів Зміївської та Слобожанської територіальних громад (колишнього Зміївського району) у сферах захисту дітей, архівної справи, освіти, медичного обслуговування та забезпечення культурних потреб населення, а також підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування, враховуючи пропозицію Слобожанського селищного голови про початок переговорів з питань організації співробітництва, розпочато громадське обговорення пропозиції щодо ініціювання співробітництва між територіальною громадою Зміївської міської ради та територіальною громадою Слобожанської селищної ради у формі делегування одному з об’єктів співробітництва виконання завдань з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Згідно зі статтею 6 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва

Постановою КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» № 1236 від 09 грудня 2020 р. зазначено, що з 19 грудня 2020 р. до 31 грудня 2021 р. на території України забороняється проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва між територіальною громадою Зміївської міської ради та територіальною громадою Слобожанської селищної ради у формі делегування виконання окремих завдань проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.

Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій – 10 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.

Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Зміївської міської ради чи електронну адресу.

Адреса для листування: вул. Адміністративна, 9, м. Зміїв, Чугуївський район, Харківська область, 63404

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон: (05747) 3-45-23

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.