ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

У БІРКАХ СТВОРЯТЬ МІСЦЕВУ ПОЖЕЖНУ ОХОРОНУ

Про це розповів Зміївський міський голова Павло Голодніков.

Територіально Зміївська громада досить розгалужена. Через це вогнеборці із Змієва не вкладаються у встановлені часові нормативи (20 хвилин), щоб дістатися населених пунктів Таранівсько-Великогомільшанського та Бірківського старостинських округів.
"Тому було прийнято рішення створити у Бірках місцеву пожежну охорону. Усі питання ми відпрацювали з керівництвом головного управління ДСНС в Харківській області", – зазначив Павло Вікторович.
Крім того, завдяки допомозі благодійних організацій, місцеву пожежну охорону у Бірках вже забезпечили спецтраспортом.
"Завдяки підтримці і допомозі БФ "Даруй добро" та БО "Церковна добровільна пожежна команда с.Дерцен" Зміївська громада отримала пожежну машину Mercedes-Benz. Її вже пригнали у Зміїв", – розповів міський голова. 
Наразі формується штат працівників майбутньої місцевої пожежної охорони, які мають пройти відповідне навчання.
Пожежна охорона у Бірках має повноцінно запрацювати вже у цьому році.
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.