ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

МОБІЛЬНИЙ ШПИТАЛЬ ДЛЯ ЗМІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Своєрідний пересувний філіал Зміївської лікарні з'явився завдяки допомозі благодійників із Rotari Club. Нагадаємо, що Зміївська громада співпрацює з ротарійцями з перших днів повномасштабного вторгнення. 

Наразі благодійники свою увагу зосередили на допомозі Зміївській лікарні. Завдяки їх зусиллям медичний заклад поповнився новими ліжками, медичним устаткуванням, каретою швидкої допомоги. І ось ще один реалізований проєкт. Ротарійці за запитом адміністрації лікарні і міської ради придбали для громади мобільний шпиталь.
Шпиталь на колесах вже передали Зміївській ЦРЛ. Як зазначила заступник голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба, шпиталь обладнаний генератором і кондиціонером. Тут є стоматологічне обладнання, монітор пацієнта і усе необхідне устаткування для проведення медичного огляду. 
За словами паст Президента Харківського Ротарі Клубу "Харків-Сіті" Ігоря Балаки, шпиталь українського виробництва, але донати на його придбання надходили від ротарійців з різних куточків світу.  Фактично за місяць вдалося назбирати необхідну суму і закрити запит для лікарні.
Як зазначила директор КНП "Зміївська ЦРЛ" Єлизавета Воронцова, мобільний шпиталь виїжджатиме у різні населені пункти громади. Наразі складаються графіки його роботи. 
"Дякую усім, хто долучився до реалізації цього важливого проєкту. Впевнена, що завдяки мобільному шпиталю ми охопимо якісними медичними послугами більшу кількість мешканців громади і зможемо доїхати у її найвіддаленіші куточки", – сказала Єлизавета Воронцова.
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.