ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

ВІЗИТ ПОЛЬСЬКИХ ПАРТНЕРІВ ДО ЗМІЄВА. СПІВПРАЦЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

5 березня до Змієва завітали представники Польського центру міжнародної допомоги, завдяки підтримки якого вдалося відновити крівлі трьох найбільш постраждалих будинків після ракетної атаки росіян на місто.

Голова місії в Україні Анна Радецька та її заступник Міхал Кульпінський разом із Зміївським міським головою Павлом Голодніковим оглянули відновлені будинки та поспілкувалися з їх власниками.
Завдяки Польському центру міжнародної допомоги, Уряду Тайваню, який профінансував роботи, та БФ "Залишайся з Україною – Харків" вдалося у найкоротші терміни допомогти зміївчанам відремонтувати дахи, два з яких по провулку Зміївському зазнали значних пошкоджень, а у будинку по вулиці  Рогатинський з нуля побудувати нову крівлю.
Представники Польського центру міжнародної допомоги залишилася задоволена побаченим, адже дійсно, всі заплановані роботи були виконані в дуже стислі терміни.
У цьому заслуга і волонтера Ігоря Іванова, і будівельників, які працювали без вихідних і за будь-якої погоди.
Міська рада взяла на себе організаційні та логістичні питання. Також до розбору завалів було задіяно працівників та техніку КП «Зміїв-сервіс». Це ж підприємство займатиметься і питанням засипки вирв, що утворилися на місцях прильотів.
Павло Голодніков висловив слова подяки усім, хто долучився до відновлювальних робіт, а також вручив листи-подяки Польському центру міжнародної допомоги та будівельникам.
Крім того, обговорили напрямки з міжнародниками, у яких могли б співпрацювати у майбутньому. Зокрема, у галузі охорони здоров'я.
Також міський голова підписав меморандум про співпрацю з БФ "Залишайся з Україною – Харків".

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.