ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Добровольці, які вступлять до лав бригад, будуть забезпечені соціальними гарантіями

thumb newsDocument 900x600 84a83 лютого під час брифінгу щодо реалізації на Харківщині національної кампанії «Гвардія Наступу» розглянули створення нових штурмових бригад.
Окрема тема для обговорення – це соціальні пільги, які отримають додаткові новоутворені бригади Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби.
Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій необхідно забезпечити сили оборони саме високомотивованими воїнами.
«Ми бачимо, як у Харків та область повертається життя. Однак війна триває і на лінії фронту досить важка ситуація, але вона контролюється ЗСУ. Зараз нам потрібні нові сили, з якими ми можемо більш ефективно вести війну на полі бою», – зазначив очільник області.
Як додав під час брифінгу в.о. начальника 4 прикордонного загону, полковник Олександр Михайлюк, наразі головне бажання українців – це перемога, тому необхідно робити все можливе для досягнення цієї мети.

«Прикордонники є складовою сил оборони України і пліч-о-пліч виконують бойові завдання на лінії розмежування. Для того, щоб посилити напрямки буде створена бригада «Сталевий кордон». Кістяк якої – це вмотивоні військовослужбовці, які вже мають бойовий досвід», – додав Олександр Михайлюк.

Добровольці, які вступають на службу, отримають різні переваги. Зокрема, вони матимуть можливість під час служби безоплатно або пільгово отримати вищу військово-спеціальну освіту.

Також буде забезпечення щорічною відпусткою, тривалість якої зростатиме зі збільшенням вислуги років. Окрім загального страхового стажу, служба зараховується до стажу державної служби і право на пенсію після 25 років календарної служби, зокрема й за змішаним з цивільним стажем.
Військовослужбовці усіх підрозділів сил оборони, які беруть безпосередню участь у війні протягом не менше 30-ти днів, отримують статус учасника бойових дій. Він передбачає ще більше різноманітних пільг та прав: безоплатне та позачергове медичне обслуговування та 75% знижки на комунальні послуги аж до дострокового виходу на пенсію. Звичайно, також йдеться про право використовувати щорічну відпустку у будь-який час та отримувати ще 14 днів додаткової відпустки зі збереженням зарплати.
Євробуклет 297х210 02 1

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.