ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Інформація щодо вступу в 2022 році

350x217 61b2fdeab8b9eУ 2022 році Навчально-науковий інститут «Інститут державного управління» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна у складних умовах воєнного стану, з метою підготовки висококваліфікованих та патріотично налаштованих управлінців для керівної роботи в органах влади, державних та комунальних підприємствах, закладах освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту, правоохоронних органах, на службі у Збройних Силах України, у підприємницьких структурах, а також випускників загальноосвітніх шкіл, здійснює прийом студентів на навчання за спеціальностями:
– 051 «Економіка»;
– 073 «Менеджмент»;
– 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;
– 281 «Публічне управління та адміністрування»;
за державним замовленням або на умовах договорів за кошти фізичних та юридичних осіб для здобуття освітнього ступеня:
– бакалавра на основі повної загальної середньої освіти та
– магістра на основі освітнього ступеня спеціаліста, бакалавра.
Державні службовці, голови місцевих держадміністрацій, їх перші заступники та заступники, посадові особи місцевого самоврядування, які здобули освітню ступінь спеціаліста, магістра або бакалавра, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік на момент подання документів до відбіркової комісії Інституту, можуть вступати на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби за результатами вступних іспитів у дистанційному форматі на основі здобутого освітнього ступеня:
- бакалавра – магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК);
- спеціаліста, магістра – фахового іспиту з основ економіки, держави і права.
Інші особи, які здобули освітню ступінь спеціаліста, магістра або бакалавра, також можуть вступати на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» за контрактом за результатами МТНК та фахового іспиту з основ економіки, держави і права.
Вартість 1-го року навчання за контрактом: денна форма – 29925 грн.; заочна форма – 17070 грн.
Термін навчання – 16 місяців.
За консультаціями щодо реєстрації для складання МТНК, фахового іспиту, прийому документів, вступникам потрібно з 27 червня по 17 липня звернутися за телефонами: 050-939-78-88, 050-591-11-22.
Запрошуємо на навчання в Інституті державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, працівників державних та комунальних підприємств, правоохоронних органів, військовослужбовців, учасників територіальної оборони, волонтерських формувань, громадських об’єднань, підприємців, працівників підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, випускників загальноосвітніх шкіл, усіх бажаючих отримати сучасні та практичні управлінські знання, вміння та навички.
Більш детальну інформацію та консультацію можна отримати:
– на сайті: www.ipa.karazin.ua;
– за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
– з питань вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра/магістра за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» за контактними телефонами: 050-751-06-01, 066-477-87-72.
Освіта попри війну!

Україна понад усе!

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.