ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

6 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Зміївської міської ради

Під час засідання було розглянуто 12 питань, що стосувались затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчого комітету Зміївської міської ради на 2022 рік, погодження внесення змін до Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги громадян, що зареєстровані на території Зміївської територіальної громади, визначення персонально відповідальних за забезпечення своєчасного та ефективного вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі на території старостинських округів міської ради, визначення переліку об'єктів та видів робіт для відбування засудженими особами адміністративного стягнення та покарання у виді громадських робіт на 2022 рік, затвердження переліку об'єктів та видів суспільно корисних оплачуваних робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді таких робіт.

Окрім того, рішенням виконкому було присвоєно адресу об'єкту нерухомого майна, погашено інвентарну справу та погоджено дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на території громади.

Також призначено старост міської ради уповноваженими особами, відповідальними за ведення погосподарського обліку в сільських населених пунктах громади, та затверджено норми надання послуг з вивезення побутових відходів для КП “Зміїв-сервіс”.

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.