ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Привітання Зміївського міського голови Павла Голоднікова з Днем працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства Зміївської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Галузь сільського господарства — це основа економіки нашої держави, запорука її стабільності та впевненості у завтрашньому дні. Саме ви є її рушійною силою, адже завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню на рідній зміївській землі кожного дня у людських домівках з'являється запашний хліб, молоко, м'ясо, овочі та інші продукти.

Переконаний, що агропромисловий комплекс нашого краю і в подальшому забезпечуватиме лише позитивні тенденції розвитку багатьох напрямків сільського господарства, бо ми маємо найкращих спеціалістів — професіоналів своєї справи.

Тож у цей святковий день прийміть щирі слова подяки за нелегку самовіддану працю, любов до рідної землі і продовження споконвічних українських традицій.

Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя і наснаги на нові звершення! Добрих посівів, рясних сходів та щедрих врожаїв!

Зі святом!

 

З повагою,

Зміївський міський голова Павло ГОЛОДНІКОВ

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.