ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Служба у справах дітей міської ради інформує

09 вересня 2021 року з метою проведення профілактичної роботи серед неповнолітніх, профілактики негативних проявів у дитячому та молодіжному середовищі службою у справах дітей Зміївської міської ради спільно з представниками сектору ювенальної превенції відділу поліції №2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області, Чугуївського РВ №2 філії ДУ “Центр пробації” в Харківській області, КЗ “Зміївський МЦСС” було взято участь у проведенні профілактичних бесід з учнями КЗ “Таранівська ЗОШ І-ІІІ ст.” та КЗ “Першотравнева ЗОШ І-ІІІ ст.”

У ході лекцій учням було роз'яснено їхні права та обов'язки, види відповідальності за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, наголошено на недопущенні вживання алкоголю, тютюну та наркотиків. Дітям роз'яснили поняття "булінгу" та відповідальність за вчинення такого виду правопорушення, застерегли від будь-яких проявів жорстокості відносно своїх однолітків. Зорієнтовано дітей, куди необхідно звертатися у разі вчинення відносно них насильницьких дій.

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.