ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

УВАГА!!! ВАКАНСІЯ!!!

На території Зміївської міської ради впроваджується послуга  ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ - як новий вид тимчасового догляду, виховання та реабілітації дитини у сім'ї на період подолання дитиною та її батьками складних життєвих обставин!!!

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім'ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім'ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім'ї або в умовах, максимально наближених до сімейних.

Кандидатом у патронатні вихователі може бути особа, яка виявила бажання виконувати обов'язки патронатного вихователя на професійній основі, а також має:

-) повнолітнього члена сім'ї (чоловік або дружина, син чи донька, інший член сім'ї) чи повнолітню особу, які проживають на спільній житловій площі з кандидатом у патронатні вихователі, готові бути добровільним помічником кандидата у патронатні вихователі та разом з ним пройти навчання і надавати допомогу патронатному вихователю у догляді за дитиною, влаштованою до сім'ї патронатного вихователя;

-) належні житлово-побутові умови за місцем свого фактичного проживання, у тому числі наявність окремої кімнати (крім прохідних кімнат, кімнат мансардного або підвального типу) та побутових зручностей. Кандидатом у патронатні вихователі не можуть бути особи, які: виховують власних дітей віком до чотирьох років, дитину з інвалідністю, яка має обмеження життєдіяльності; є опікуном, піклувальником, прийомним батьком/матір'ю чи батьком/матір'ю-вихователем; обмежені у дієздатності; визнані недієздатними; позбавлені батьківських прав, якщо ці права не були поновлені; перебувають на обліку сімей/осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах;стосовно яких було прийнято рішення органу опіки та піклування або суду про відібрання дитини; перебувають під слідством чи засуджені; страждають на хвороби, перелік яких затверджений МОЗ; перебувають на профілактичному обліку в органах Національної поліції як кривдники.

Строк перебування дитини у сім’ї патронатного вихователя не може перевищувати трьох місяців, але при необхідності може бути подовжено не більш як до шести місяців .

Держава гарантує виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя (далі ― соціальна допомога), оплати послуги патронату над дитиною (далі ― грошове забезпечення) та здійснення видатків на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за патронатного вихователя на період до 2027 року.

Розмір соціальної допомоги становить 2,5 прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку на місяць, для дітей з інвалідністю — 3,5 прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку на місяць.

Розмір грошового забезпечення вихователів становить п’ять прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць.

Особам, які виявили бажання стати кандидатоми у патронатні вихователі необхідно звернутися до служби у справах дітей Зміївської міської ради за адресою: м.Зміїв, вул, Гагаріна, 22, к.311-312,

контактний телефон 057(47) 3-22-62.

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.