ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Запрошуємо взяти участь в обговоренні пропозиції присвоєння Комунальному закладу «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області імені захисника Вітчизни Сисоєва Сергія Олександровича

Громадське обговорення проводиться відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України    від 24 жовтня 2012 року №989, рішення виконавчого комітету  Зміївської міської ради від  18.07.22  № 50 «Про організацію громадського обговорення пропозиції присвоєння Комунальному закладу «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області імені захисника Вітчизни Сисоєва Сергія Олександровича»

Найменування організатора громадського обговорення: Зміївська міська рада Чугуївського району Харківської області.

Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти ім’я фізичної особи: Комунальний заклад «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області.

Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти юридичній особі: Сисоєв Сергій Олександрович.

Обгрунтування пропозиції: Сисоєв Сергій Олександрович народився 20 квітня 1997 року (25 років).

Досвід роботи: 2017-2022 – служба за контрактом у 73 морському центрі спеціальних операцій імені кошового отамана Антіна Головатого. Розвідник, старшина другої статті (з 2019 старший оператор з озброєння).

Професійні навички: За часи служби закінчив навчальний підрозділ за спеціальністю «Розвідник», пройшов різні курси від закордонних партнерів та курси парамедиків, також курси бойового плавця, гірську підготовку, повітряну десантну підготовку та здійснив 20 стрибків з парашутом (в тому числі і на воду). Професійний військовий водолаз (здійснював стрибки у воду по штурмовому з гелікоптера, абордажні дії на воді), добре володів зброєю, захоплювався снайперською діяльнісю, брав участь у сумісних навчаннях з СБУ, неодноразово представляв військову частину на чемпіонатах з рукопашного бою та інших змаганнях...

Досягнення: 2012- кандидат у майстри спорту з кікбоксингу, 2017 - майстер спорту з кікбоксингу. Брав активну участь разом з національно-визвольним рухом «Правий сектор» в боях на Римарській вулиці в Харкові у березні 2014 року, а також у Харківському Євромайдані. Блокував автобуси в м.Зміїв, які 22 лютого прямували до Харкова на з’їзд «Партії регіонів», та мали за мету знищити Україну і запросити російські війська. Починаючи з того вечора відстоював гідність Зміївщини. В першій половині 2014 року брав участь в становленні батальйону «Азов», а також проходив навчання в місцях зборів та підготовки бійців батальйону, а саме – у м. Валки Харківської області. Згодом патрулював і забезпечував громадський порядок на Південному вокзалі м.Харкова, а саме в складі ГФ спецпідрозділу «Хорт». Також був активним членом громадської організації «Координаційний центр громадської безпеки України». У 2015-2016 роках брав участь у підготовці бійців батальйонів «Айдар» та «Донбас» на стадіоні «Металіст» м. Харкова, співпрацював з «Правим сектором» та громадською організацією «Сотня Лева». Знав і спілкувався з відомими Героями України, командирами підрозділів, які входили в вищеназвані батальйони. Окрім цього, був активним учасником одного з перших волонтерських центрів на Харківщині, особисто знав і допомагав відомій українській волонтерці, громадській та військовій діячці, військовослужбовиці Яні Червоній. Разом з цим, постійно вдосконалював військове мистецтво з інструкторами громадської організації патріотичного профілю «Український легіон». Протягом чотирьох років був учасником Антитерористичної операції, а потім - Операції об’єднаних сил на Донбасі. За час війни брав участь в обороні Маріуполя, Попасної, Миколаєва та інших населених пунктів. Мав численні нагороди та подяки.

Загинув Сисоєв Сергій Олександрович 15 червня 2022 року на Херсонщині, захищаючи Батьківщину.

Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи: Станіслав БУБЛІЙ – мешканець Зміївської територіальної громади.

Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників: Громадське обговорення  буде проходити у формі онлайн-голосування, шляхом надсилання електронних листів на офіційну адресу Зміївської міської ради, та громадського опитування з 05 серпня 2022 року  по 05 жовтня 2022 року (включно).

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): Зміївська міська рада Чугуївського району Харківської області, вул. Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404, тел.(05747) 34523, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Строк подання пропозицій (зауважень): з 05 серпня 2022 року  по 05 жовтня 2022 року (включно). Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмові формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища,  імені та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: вул. Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404, тел.(05747) 34523, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: заступник Зміївського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна ТІМОФЄЄВА.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: Оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться до 19 жовтня 2022 року на офіційному веб-сайті Зміївської міської ради e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.